×Per 1 juli 2022 zijn Zorggroep Reinalda en Kennemerhart gefuseerd en gaan wij samen verder onder de naam Kennemerhart.
De komende periode werken wij aan de samenvoeging van de organisaties waar de website een onderdeel van is. Tot die tijd is de website van Zorggroep Reinalda nog van kracht.

Vrijwilligers

Zorggroep Reinalda heeft een enthousiaste groep vrijwilligers. Van jong tot oud. Samen dragen zij bij aan het welzijn van onze bewoners. Helpt u mee? Daar hebben onze bewoners veel plezier van, maar u ook!

Iets betekenen voor een ander

Onze groep vrijwilligers is heel divers. We hebben jonge werkende mannen en vrouwen, scholieren, bijstandsgerechtigden, werkzoekenden en gepensioneerden. Ook u bent van harte welkom, als u wat wilt betekenen voor een ander. Binnen Zorggroep Reinalda is altijd wel een vrijwilligerstaak die bij u past. In onze brochure kunt u meer lezen over hoe het is om vrijwilliger te zijn bij Zorggroep Reinalda. U vindt de vacatures onder aan de pagina.

Iets voor u?

Heeft u belangstelling voor vrijwilligerswerk bij Zorggroep Reinalda? Neem dan contact op met Marjolein Dompeling, onze Coördinator Vrijwilligers. Zij kan u meer informatie geven of een afspraak maken voor een oriënterend gesprek.

Bekijk nu de actuele vacatures voor vrijwilligers:

Uiteraard kunt u zich ook altijd bij ons melden als u het leuk vindt om iets anders te doen.