Restaurant & coffeecorner

Voor een lekkere lunch of avondmaaltijd kunt u 7 dagen per week terecht in ons restaurant. Een gezellige plek om te eten en elkaar te ontmoeten. Naast het restaurant Reinaldahuis, in het atrium van het Reinaldahuis, vindt u de coffeecorner. Hier bent u de hele dag door welkom voor koffie, wat lekkers en een praatje.

Restaurant Het Binnenhof

In ons gezellige restaurant geniet u van een goede maaltijden voor een zachte prijsje. U kunt hier zelf aanschuiven, of met familie of vrienden die bij u op bezoek zijn. Ook bewoners uit de omliggende wijk weten ons restaurant te vinden.

Openingstijden
Het restaurant is 7 dagen per week geopend.
Lunch: 12.00 tot 13.30 uur
Diner: 17.00 tot 19.00 uur

Reserveren
Wilt u met een groep bij ons eten? Dan raden wij aan om een tafel te reserveren. Dit kunt u doen bij de balie van het restaurant. Tijdens de openingstijden van de receptie kunt u ook bellen met 023 – 543 40 00.

Menukaart
Iedere week hebben we een nieuwe kaart, waarbij u dagelijks kunt kiezen uit twee menu’s. Bij de bediening kunt u aangeven welke bijgerechten u wel of niet wilt. Of misschien heeft u wel trek in een lekker glaasje wijn bij het eten. Alles is mogelijk.

Benieuwd wat er op het menu staat de komende weken?

Coffeecorner De Passage

Heeft u trek in een kop koffie of thee met wat lekkers erbij? Kom dan langs bij onze levendige coffeecorner in het atrium. Tussen de middag serveren we ook een broodje van de dag voor de kleine trek. Komen uw (achter)kleinkinderen op bezoek? Dan kunt u ook samen genieten van een patatje, kroket of een gezonde smoothie. 

Openingstijden

De coffeecorner is 7 dagen per week geopend van 9.30 tot 19.30 uur.

Restaurant De Roos

In De Roos kunt u dagelijks warm eten in ons eigen restaurant. Dit is tevens een plek waar u gezellig met andere bewoners kunt kletsen, onder het genot van een kop koffie of een borreltje.